Prevence nežádoucího chování u dětí školního věku v královéhradeckém regionu (se zvláštním zaměřením na okres Náchod) - Vojnarová, Alena (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá poruchami chování u dětí školního věku, jejich příčinami, dále pak středisky výchovné péče, jejich činností, spoluprací s dalšími institucemi a v neposlední řadě také primární a sekundární prevencí.
Prevention of problematic behavior of school children in the Hradec Králové region (with special focus on the Náchod district)
Keywords: Děti; poruchy chování; prevence; střediska; výchovná péče