Pracovní integrace zdravotně postižených na Pardubicku - Tomečková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce popisuje podmínky pracovní integrace zdravotně postižených na Pardubicku. Zvláště se pak zaměřuje na instituci chráněných dílen.
Work integration of handicaped people in Pardubice
Keywords: zdravotně postižení; postižení lidé; Integrace; sociální péče; Pardubice; práce