Dopad ekonomické krize na živnostníky a podnikatele - Konvalina, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce ukazuje dopady ekonomické krize na živnostníky a podnikatele, rozebírá funkce státu, příčiny a souvislosti krize, její dopady na světovou ekonomiku a následné zaměření na dopady v oblasti malého a středního podnikání v ČR. Dále se práce konkrétně zaměřuje na výkony a chování firmy Sklenářství Zdeněk Kudrnáč v období krize, zkoumá její dopady a popisuje postupy.
Incidence of economic crisis on tradesmans and businessmans
Keywords: makroekonomie; politika; ekonomické krize; malé podniky; dopady; střední podniky; macroeconomics; politics; economic crisis; small-sized enterprises; impact; medium-sized enterprises