Podpora podniků ze strukturálních fondů EU v oblasti životního prostředí - Čierasová, Martina (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi financování podnikatelských subjektů ze zdrojů Evropské unie. Zaměřena je především na poskytování finančních prostředků v oblasti životního prostředí. Práce nejprve charakterizuje Evropskou unii. Zabývá se problematikou strukturálních fondů, programů financování a podporou podniků ze zdrojů EU v oblasti životního prostředí.
Support enterprises from structural funds EU in the environmental sphere
Keywords: Evropská unie; operační programy; financování životního prostředí; OPZP; European Union; operational programmes; financing environment; OPZP