Viry a aplikace antivirové ochrany ve výrobním podniku - Vlček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problémem počítačových virů a aplikací antivirové ochrany ve výrobním podniku. Cílem práce je seznámit s oblastí počítačových virů, antivirových programů a významem ochrany ve výrobním podniku, dále pak identifikovat nedostatky stávající antivirové ochrany a navrhnout pro podnik řešení zjištěných nedostatků. V této části je popsána stávající antivirová ochrana, její účinnost, splnění zadaných kriterií, kde jsou její klady a kde negativa. Závěr bakalářské práce obsahuje řešení nedostatků daného antivirového systému ve výrobním podniku a zobecnění těchto řešení pro celou, nejen výrobní, oblast.
Viruses and application of antivirus protection in a company
Keywords: viruses; antivirus protections; makers; hazards; servers; viry; antivirové ochrany; výrobci; rizika; servery