Šetření mimořádných událostí a škod v železniční dopravě - Kličková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na úpravu současného evidenčního systému mimořádných událostí a škod u Správy železniční dopravní cesty, státní organizace. V práci se používají statistické údaje za rok 2017 poskytnuté Oblastním ředitelstvím Praha, které byly analyzovány a následně graficky znázorněny. Úpravy navržené v evidenčním systému by měly usnadnit jejich dohledávání a poskytnout obraz o počtu mimořádných událostí v rámci kategorií, ekonomických definičních nadúseků a železničních přejezdů.
Investigation of incidents and damages in railway transport
Keywords: mimořádné události; železniční doprava; evidenční systémy; incidents; railway transport; registration systems