Radioterapie karcinomu čípku děložního- úloha radiologického asistenta - Špásová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářskou práci, která je na téma Radioterapie karcinomu čípku děložního- úloha radiologického asistenta, jsem rozdělila na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se zabývám epidemiologií, symptomatologií, prevencí, diagnostikou a léčbou karcinomu děložního čípku. V praktické části popisuji postup plánování radioterapie a úlohu radiologického asistenta při ozařování.
Radiotherapy of Cervix Carcinoma- role of a radiology assistant
Keywords: radioterapie; děložní čípek; radiologický asistent; infekce HPV; radiotherapy; cervix; radiology assistant; infection HPV