GIS při ochraně přírody - Vostřák, Pavel (Univerzita Pardubice, 2002)
V této práci je možné najít možnosti využití GIS při ochraně přírody v podmínkách, které má veřejná správa.
GIS in the protection of nature
Keywords: Geografické informační systémy; ochrana přírody; chráněná území