Analýza strategického plánování v obcích - Stejskal, Jan (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá strategickým plánováním obcí a sumarizuje poznatky z provedeného výzkumného šetření v rámci vědeckovýzkumného úkolu fakulty ekonomicko-správní v roce 2001.
Analysis of the strategic planning
Keywords: strategické plánování; obce; rozvojový program; poradenské agentury