Radiofarmaka - Nedomová, Eva (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce si klade za úkol zpracovat dostupné informace o používaných radiofarmacích. Zaměřuje se na jejich výrobu a použití. Radiofarmaka patří do oboru nukleární medicíny, která hraje velmi významnou roli při diagnostice onemocnění a rozsahu onemocnění.
Radiopharmaceuticals
Keywords: získávání radionuklidů; radiofarmaka; výroba radiofarmak; kontrola kvality radiofarmak; chování radiofarmak; acquisition of radionuclides; radiopharmaceuticals; production of radiopharmaceuticals; quality control of radiopharmaceuticals; behavior of radiopharmaceuticals