Vývoj českého kapitálového trhu - Malá, Michaela (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci podává přehled o vzniku a vývoji českého kapitálového trhu s důrazem na vývoj jeho subjektů.
Development of the Czech capital market
Keywords: finance; kapitálový trh; Privatizace; burza; cenné papíry; Česko; historický vývoj