Výpočet stavového prostoru podtřídy barvené Petriho sítě - Engliš, Jiří (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá problematikou architektury simulačních modelů ABAsim a problematikou Pertiho sítí, zvláště podtřídy barvené Petriho sítě zvané ABA-CPN. Dále se zabývá popisem aplikace vyvinuté pro výpočet stavového prostoru této podtřídy barvených Petriho sítí.
Computation of the state space of a subclass of coloured Petri nets
Keywords: ABAsim; Petriho síť; ABA-CPN; stavový prostor; Petri net; state space