Vývoj a modelování faktorů nabídky a poptávky ve vnitroregionální nákladní dopravě - Lejsková, Pavla (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se zabývá analýzou přepravních proudů z hlediska nabídky a poptávky po silniční nákladní dopravě na severní Moravě.
Development and modelling of factors of supply and demand in regional freight transport
Keywords: přeprava; silniční nákladní doprava; silniční doprava; Analýza; poptávka; Ostravsko