Aktivní politika zaměstnanosti v okrese Prostějov - Klíč, Aleš (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá vývojem nezaměstnanosti, strukturou a počtem evidovaných uchazečů a volných míst s přihlédnutím ke skutečnosti na trhu práce.
Keywords: politika zaměstnanosti; Prostějov; rekvalifikace; Trh práce; Nezaměstnanost; pracovní místa