Projekt zavedení nového systému OOPP ve vybraném podniku - Hrubá, Tereza (Univerzita Pardubice, 2023)
Obsahem práce je analýza a hodnocení současného stavu v oblasti využívání OOPP, projekt obsahující návrh nového systému, cíle a strukturu projektu, projektový tým, finanční rozpočet, implementaci nového systému OOPP s termíny a milníky.
Project of introducing a new PPE system in a selected company
Keywords: nový projekt; informační systém; ochrana; obuv; oblečení; new project; information system; protection; shoes; clothes