Systém hodnocení a odměňování pracovníků ve veřejné správě - Hrubantová, Marie (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o způsobu hodnocení a odměňování pracovníků ve veřejné správě. Konkrétně jsou v ní zachyceny způsoby a kritéria hodnocení pracovníků na Městském úřadě v Pelhřimově a na Krajském úřadě kraje Vysočina v Jihlavě. Dále je zde zmíněna zákonná úprava odměňování těchto pracovníků.
System of evaluation and remuneration of employees of public administration
Keywords: hodnocení; Odměňování; samospráva; Pracovní poměr; vzdělávání pracovníků; kraj Vysočina; Pelhřimov; veřejná správa