Plánování v mezinárodním marketingu - Horák, Petr (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je věnována plánování v mezinárodním marketingu s ohledem na teoretickou a praktickou univerzálnost postupů.
International marketing planning
Keywords: mezinárodní marketing; marketingové plánování