Marketingové řízení škol v regionu Hradec Králové - Šrámková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce má za cíl zpracovat metodiku implementace systému marketingového řízení základních škol v regionu Hradec Králové. V první části je popsána problematika marketingového řízení neziskových organizací. Další část obsahuje metodiku marketingového řízení základních škol v regionu Hradec Králové. Poslední část je věnována řízení základních škol v zemích EU.
Marketing management of schools in region Hradec Králové
Keywords: školství; základní školy; Neziskové organizace; Marketing; Marketingové řízení