Kontrola veřejné správy - Boháč, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá kontrolnímy mechanismy ve veřejné správě. Popisuje vývoj kontrolních orgánů, ústavní a správní soudnictví v České republice a charakterizuje status veřejného ochránce lidských práv.
Public administration audit
Keywords: správní soud; kontrolní systémy; státní dozor; Ústavní soud; veřejná správa