Strategické plánování v obcích - Langerová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá strategickým plánováním na všech úrovních, a to jak na úrovni EU, státu, tak i v obcích, ve vzájemné souvislosti a v souladu s regionální politikou státu a EU a s mezinárodními smlouvami, se zaměřením na Pardubický kraj.
Strategic planning in municipality
Keywords: strategické plánování; Regionální politika; Strukturální fondy; územní plánování; program SAPARD; sdružení obcí; obce; Pardubický kraj