Kalkulace a prodejní ceny výrobků divize Diavita společnosti T-String, a.s. - Hyxová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci popisuje kalkulaci a způsob stanovování cen pro výrobky divize Diavita společnosti T-String, a.s.
Keywords: Ekonomika; T-String, a.s.; kalkulace; Náklady; Ceny; zisky