Využití obnovitelných zdrojů energie - vodní energie - Mocek, Martin (Univerzita Pardubice, 2004)
Využití vodní energie, ekonomické a mimoekonomické posouzení investice do alternativních zdrojů el. energie.
Utilization of revivable sources of energy - water energy
Keywords: alternativní zdroje; vodní energie; vodní elektrárny