Společenské a bezpečnostní aspekty přistěhovalectví v České republice - Studničková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2017)
V této bakalářské práci je pojednáno o problematice migrace, která je nyní velmi aktuální. Následně je řešena otázka přistěhovalců v České republice a důvody proč k nám přicházejí. Cílem bakalářské práce je popsat současné imigrační trendy a dopady přistěhovalectví na společenskou a bezpečnostní situaci České republiky.
Social and safety aspects immigration in Czech Republic
Keywords: migrace; Česká republika; přistěhovalectví; bezpečnost; migration; Czech Republic; immigration; safety