Odpovědnost a etika projektového manažera - Handlířová, Petra (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce se zabývá odpovědností a etikou projektového manažera ve společnosti Benteler ČR, s. r. o. Teoretická část práce se soustředí na vymezení projektového managementu, osobnosti projektového manažera a etiku. Praktická část práce se soustředí na odpovědnost projektového manažera na konkrétním projektu a dotazníkové šetření týkající se etiky, jeho vyhodnocení, formulaci závěrů a doporučení pro praxi.
Responsibility and ethics of the project manager
Keywords: projektový management; projekty; projektový manažer; etika; etický kodex; project management; projects; project manager; ethics; ethical code