Molekulárně biologické metody při identifikaci plísní - Hošková, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou plísní. Zvláštní pozornost je věnována klasickým metodám průkazu a molekulárně biologickým metodám identifikace, které hrají v současnosti stále větší roli.
Molecular Identification of Fungi
Keywords: plísně; identifikace; PCR; molekulárně biologické metody; fungi; identification; PCR; molecular biological methods