Analýza strategického plánu města Pardubic - Hvězda, Pavel (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce v obecné části pojednává o vztahu marketing - obec a město v ČR. V části praktické jsem se zaměřil na specifika Strategického plánu města Pardubic a to především na část ekonomického rozvoje. V rámci této části nazvané "Ekonomický rozvoj" jsem soustředil svou pozornost na jednotlivé konkrétní akční plány, které jsem se pokusil v závěru práce podrobit analýze a navrhnout možná řešení, který by vedla k rychlejšímu rozvoji města Pardubic a s ním souvisejícího regionu.
Analyse strategic plan of Pardubice
Keywords: regiony; Regionální politika; Pardubice; Rozvoj; obce; Marketingová strategie; strategické plánování