Spokojenost zaměstnanců s komunikací a se vztahy na pracovišti - Němcová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá rozdělením a popisem druhů komunikace, dále také mezilidskými vztahy, osobnostní typologií, důležitostí konfliktů, ale také důsledky, které mohou mít nevhodné pracovní podmínky na zaměstnance. Cílem bakalářské práce je zjistit spokojenost zaměstnanců s komunikací a se vztahy na pracovišti. Pro průzkumu jsem si zvolila nemocniční prostředí a to konkrétně radiodiagnostické a ortopedické oddělení. V druhé části bakalářská práce se zabývám výsledky dotazníkového šetření a jejich popisem.
Employee satisfaction with communication and workplace relationships
Keywords: komunikace; spokojenost; vztahy; typologie osobnosti; nástup nového zaměstnance; mobbing; communication; satisfaction; relationships; personality typology; arrival of a new employee; mobbing