Start projektu - Brabencová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se bude zabývat činnostmi, které jsou nezbytné pro start projektu. Tyto činnosti budou rozvedeny a vysvětleny v potřebné míře tak, aby byla zřejmá důležitost jednotlivých fází startu projektu. Bude poukázáno, že samotný start není pouze uvedení projektu do života bez předchozích přípravných činností. V rámci této práce bude uveden příklad zahájení projektu z praxe. V závěru práce bude shrnuta teoretická a praktická stránka, a na tomto podkladu poukázáno na význam fáze zahájení projektu.
Start a project
Keywords: projekty; projektový management; zahájení; project; project management; start-up