Analýza zadavatelů projektů pro outsourcing služeb call centra Teleperformace v České republice a návrh metodiky pro odhad základních parametrů trhu - Branda, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářské práce se věnuje analýze zadavatelů projektů pro outsourcing služeb call centra Teleperformance v České republice a návrhu metodiky pro odhad základních parametrů trhu. V závěru práce je řešen návrh způsobů na oslovení nových zadavatelů projektů outsourcing.
Analysis of projects submitters for outsourcing services of call center Teleperformance in the Czech Republic and proposal for estimation of basic market parametres
Keywords: Outsourcing; call centrum; teleperformance; outsourcing; call center