Bezpečnostní management a zneužití informací - Adamec, Vilém; Kosová, Věra (Univerzita Pardubice, 2010)
Praxe často přináší otázku, jak postupovat při ochraně informací v rámci bezpečnostního managementu. Často je tato otázka převedena na dotaz, jak využít institutu zvláštních skutečností k ochraně výsledků řešení bezpečnostních úloh. Stať shrnuje některé právní a organizační souvislosti s tím spojené.
Keywords: bezpečnostní management; krizový management; ochrana informací; zvláštní skutečnost