Investiční potřeby NUTS Severovýchod - Trnková, Iva (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce charakterizuje regionální politiku, její cíle, programové dokumenyty pro Českou republiku platné pro programové období 2007-2013.
Investment needs of Northeast NUTS
Keywords: regionální politika; strukturální fondy; NUTS; Liberecký kraj; regional policy; structural funds; operational programs