Zlepšování údržby výrobního zařízení v podniku potravinářského průmyslu - Hradecká, Aneta (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce se zabývá údržbou ve společnosti Kávoviny a. s. Pardubice. Práce se v teoretické části věnuje základnímu pojmu údržba a managementu údržby. Dále se zabývá informačními systémy pro podporu údržby, a to jejich volbě a implementaci, přínosům a nedostatkům. Praktická část se věnuje výsledkům výzkumu zaměřeného na analýzu údržby ve společnosti Kávoviny a. s. Pardubice a možnostmi jejího zlepšování. V této části je popsáno vybrané výrobní zařízení, používaný systém údržby, organizace údržby a analýza oprav po poruše. V závěru práce jsou navrhnuty možnosti pro zlepšení údržby ve společnosti.
Improving maintenance of production equipment in the food industry
Keywords: maintenance; maintenance management; e-maintenance; information systems; údržba; management údržby; e-údržba; informační systémy