Bezpečnost území kraje - Trpišovská, Petra (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce na téma "Bezpečnost území kraje" zpracovává obecně téma bezpečnost Středočeského kraje. V obecné části jsou popsány především základní pojmy z Integrovaného záchranného systému a popis základních informací o Hasičském záchranném sboru České republiky. V praktické části je provedena analýza Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje, mimořádné události v tomto kraji a zjištění závislosti těchto událostí na určených ukazatelích.
Safety in the Region
Keywords: integrovaný záchranný systém; hasičské záchranné sbory; požární ochrana; jednotky požární ochrany; požáry; dopravní nehody; mimořádné události; integrated rescue system; fire rescue service of CR; fire protection; fire protection units; fire; traffic accidents; extraordinary events