Marketingová strategie vybrané obchodní společnosti - Naumecová, Martina (Univerzita Pardubice, 2014)
Předmětem této diplomové práce je analýza marketingové strategie společnosti zabývající se prodejem drogistických a úklidových prostředků. První část se zabývá teoretickým vymezením marketingové strategie a typy marketingových strategií. Popisuje jednotlivé analýzy, které jsou pro jejich tvorbu nezbytné a dále budou aplikovány v praxi. V praktické části je nejprve uvedena charakteristika vybrané společnosti a následně provedena situační analýza. Autorka se zaměřuje především na analýzy marketingového prostředí a prvků marketingového mixu. Cílem práce je návrh nové marketingové strategie.
Marketing strategy selected company
Keywords: strategie; marketingová strategie; situační analýza; marketingový mix; Strategy; marketing strategy; situation analysis; marketing mix