Analýza trestných činů proti majetku v ČR - Matoušková, Marcela (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu trestných činů proti majetku v České republice. Teoretická část zahrnuje informace z odborné literatury týkající se trestního práva a majetkové trestné činnosti. Praktická část je věnována analýze majetkových trestných činů v čase.
Analysis of Crimes against Property in the Czech Republic
Keywords: trestní právo; trestný čin; majetková kriminalita; regresní analýza; criminal law; crime; property crime; regression analysis