Archivace digitálních dokumentů v organizaci - Smola, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato práce se zabývá problematikou archivace elektronických dokumentů. Mapuje současný stav procesu nakládání s digitálními dokumenty v organizaci z hlediska zaběhlé praxe i změn vyžádaných legislativou. Analyzuje problematické faktory čitelnosti, věrohodnosti a uložení digitálních dokumentů a ukazuje možná řešení těchto problematik.
Archiving digital documents in an organization
Keywords: digitální dokumenty; elektronický podpis; elektronická pečeť; časové razítko; archivace; digital documents; electronic signature; electronic seal; time stamp; archiving