Finanční gramotnost pojištění vozidel - Štrynclová, Nicole (Univerzita Pardubice, 2017)
Cíl této bakalářské práce je zjistit stav povědomí o pojištění vozidel u vybrané části populace České republiky. Součástí práce je také sestavení dotazníku a vyhodnocení získaných dat statistickými metodami.
Financial literacy of insured vehicles
Keywords: pojištění; pojištění vozidel; finanční gramotnost; povinné ručení; havarijní pojištění; insurance; car insurence; financial literacy; compulsory insurance of vehicles; accident insurance