Návrh rekonstrukce osobního 4-nápravového vozu s cílem vytvoření vozu pro doprovázenou přepravu jízdních kol - Špryňar, Petr (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem práce je návrh rekonstrukce 4 - nápravového osobního vozu pro doprovázenou přepravu jízdních kol v dálkové dopravě.
Poject of 4-axle passanger carriage reconstruction aimed at carriage formation for accompained bicycle transport
Keywords: osobní vůz; dálková doprava; nízkopodlažní vůz; spodek vozu; podvozek; brzda; interiér; Passenger wagon; long distance transport; low wagon; car base; chassis; brakes; interior