Propagace Mikroregionu Rychnovsko - Páchová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá propagací Mikroregionu Rychnovsko. Cílem práce je zlepšit propagaci tohoto mikroregionu a přilákat tak na Rychnovsko větší množství turistů. Práce nejprve charakterizuje Mikroregion Rychnovsko z hlediska jeho turistických atraktivit a dále analyzuje stávající stav jeho propagace. V závěrečné části pak navrhuje, jak by bylo možné stávající propagaci mikroregionu zlepšit.
Promotion of Rychnovsko microregion
Keywords: propagace; Mikroregion Rychnovsko; cestovní ruch; marketing; promotion; Rychnovsko of microregion; tourism; marketing