Návrh a implementace webového systému pro zpracování zakázek - Boucník, David (Univerzita Pardubice, 2016)
V teoretické části práce popisuje použitelné technologie pro vývoj webových aplikací a stručný popis vybraných řešení, která jsou na trhu dostupná. Praktická část obsahuje stručnou analýzu požadavků na aplikaci a popis klíčových částí její implementace.
Design and implementation of order management system
Keywords: ASP.NET; MVC; C#; Entity Framework; ASP.NET; MVC; C#; Entity Framework