Struktura vybraného dodavatelského systému v českém chemickém průmyslu - Vrbová, Hana (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce se zabývá vývojem logistiky ve vztahu k dodavatelským systémům. Definuje vlastnosti a strukturu dodavatelského systému a zabývá se možnostmi spolupráce mezi členy dodavatelského systému. Praktická část se zabývá popisem, analýzou a zhodnocením struktury vybraného dodavatelského systému v českém chemickém průmyslu s důrazem na spolupráci jeho jednotlivých členů.
Structure of a Chosen Supply Chain in the Czech Chemical Industry
Keywords: logistics; supply chain; supply systém; properities and structure of supply chain; forms and methods of cooperation in supply chain; supply chain in the Czech chemical industry; logistika; supply chain; vlastnosti a struktura dodavatelského systému; formy a metody spolupráce v dodavatelském systému; dodavatelský systém v českém chemickém průmyslu