Bezpečnost práce ve vybrané společnosti - Hrobařová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2014)
Předmětem této bakalářské práce je bezpečnost práce ve vybraném podniku. V úvodu práce jsou definovány veškeré podstatné pojmy vztahující se k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci. Další část se zabývá hodnocením rizik, které úzce souvisí s využíváním osobních ochranných pracovních prostředků a ergonomií pracoviště. Součástí práce je také dotazníkové šetření týkající se bezpečnosti práce, z nějž jsou vyvozena doporučení pro vybraný podnik.
Work safety of a chosen company
Keywords: safety and health at work; personal protective equipment; risk assessment; ergonomics and workplace; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; osobní ochranné pracovní prostředky; hodnocení rizik; ergonomie pracoviště