Aktuální otázky stresu na pracovišti - Votinská, Šárka (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce pojednává o stresu a stresorech. Autorka se zabývá vznikem stresu a způsoby jeho zvládání. Zaměřuje se na zkoumání stresových situací u pedagogických pracovníků.
The topical questions of stress in the workplace
Keywords: stres; stresory; stresující situace; pedagogové; učitelé; asertivita