Systém řízení vztahů se zákazníky - Marcellová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se věnuje péči o zákazníky ve firmě Vega Trucks s. r. o., která se zabývá prodejem a servisem nákladních automobilů značky Renault. Práce se zaměřuje na řízení vztahů se zákazníky, systém CRM a posouzení účinnosti jeho uplatnění v podmínkách dané firmy. V závěru práce je řešen návrh na zefektivnění užívání systému zaměstnanci.
System of customer relationship management
Keywords: zákazníci; komunikace; marketing; systém CRM; zaměstnanci; motivace; customers; communication; system CRM; employees; motivation