Analýza personální politiky ve vybraném podniku - Černý, Jan (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce se bude zabývat analýzou personální politiky na České poště, s. p. Čtenář bude informován o mzdách a benefitech zaměstnanců. Dále budou uvedeny informace o přijímání nových zaměstnanců a jejich následné péči a vzdělávání.
Analysis of human resources policy in selected company
Keywords: personalistika; mzdy; vzdělávání; zaměstnanci; human resources management; wages; education; employees