Analýza vlivu druhu cyklistických komunikací na přepravní rychlost cyklistické dopravy - Švajgl, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce je zaměřena analýzu faktorů ovlivňujících přepravní rychlost cyklistů uvnitř intravilánu Pardubic. V první části je vyložena použitá teorie a uvedena analýza města Pardubic z hlediska cyklistické dopravy. Další část je soustředěna na jednotlivé komunikace, kde jsou analyzovány vybrané faktory. V poslední části je shrnutí těchto faktorů.
Analysis influence type of cycle routes to transport speed of cycling
Keywords: cyklistická doprava; faktory; přepravní rychlost; Pardubice; cycling; factor; transport speed