Energetické thermoplastické elastomery ETPE - Mareček, Roman (Univerzita Pardubice, 2007)
Shrnutí vývoje na poli energetických polymerů za posledních několik let. Energetické termoplastické elastomery nalezly použití jako pojiva pro energetické polymery.Práce je zaměřena na ETPE na bázi polyglycidylazidu oxetánových polymerů a kopolymerů.
Energetic thermoplastic elastomers ETPE
Keywords: energetické thermoplastické elastomery; energetická pojiva