Drogové závislosti : K - centrum Chomutov - Kreisslová, Sandra (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zaměřuje na prevenci v oblasti drogových závislostí, a to jak na primární tak na sekundární a terciální. Dále se snaží nastínit systém péče o drogově závislé v mikroregionu Chomutov s důrazem na K - centrum Chomutov a jeho činnost na úrovni sekundární a terciální prevence drogových závislostí.
The drug addictions : K - centrum Chomutov
Keywords: drogová závislost; Drogy; prevence; protidrogová politika; toxikomanie; Chomutov