Aktéři primární drogové prevence na II stupni ZŠ v Čáslavi - Hájková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou drogové prevence na základních školách ve městě Čáslav. Mapovány jsou všechny základní školy v tomto městě. Dále se práce zaměřuje na jednotlivé aktéry, kterých se dané preventivní aktivity týkají. Výzkum byl realizován především prostřednictvím rozhovorů s metodiky prevence na školách a také s rodiči žáků.
Actors of the Primary Drug Prevention at Second Level of Primary Schools in Caslav.
Keywords: drogy; prevence; školy; žáci; rodiče; drugs; prevention; schools; pupils; parents