Osvojování slovní zásoby u dětí se specifickými vzdělávacími potřebami v německém jazyce - Vojtová, Iva (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci soustředí na způsob osvojování slovní zásoby u dyslektických žáků v hodinách německého jazyka.
Die Aneignung des Wortschatzes bei den Legasthenikern in der deutschen Sprache
Keywords: němčina; výuka; dyslexie; Speciální pedagogika; slovní zásoba